Toyota on Eesti paraolümpialiikumise autopartner

Saku Suurhallis toimunud 100 päeva Olümpiani ürituse raames andis Toyota Baltic Eesti Paralümpiakomiteele üle Toyota Proace Verso, millega saab Toyotast Paralümpiakomitee ametlik autopartner.

Paralümpiakomitee saab enda käsutusse uue Toyota Proace Verso pika kerega versiooni, mis on spetsiaalselt kohandatud ka erivajadustega inimeste sõidutamiseks. Algversioonis üheksakohaline buss on ümber ehitatud kaheksakohaliseks nii, et mugav ligipääs bussi on tagatud ka ratastoolis reisivale inimesele.

„Alates Toyota asutamisest on ettevõte alati soovinud anda oma panuse ühiskonda. Paraolümpia partnerina on Toyota eesmärk läbi spordi ja tõhusate transpordilahenduste toetada kaasavama ühiskonna kujundamisele, kus igaühel on vabadus liikuda ja teostada oma unistusi,“ ütles Toyota Baltic AS turundusdivisjoni juht Marek Maide.

„Meil on hea meel teha koostööd Toyotaga ja aidata Eesti parimaid parasportlasi võistlustele ning luua paremad võimalused meie liikmetele. Esimest korda on meil võimalus kasutada oma ligipääsetavat transpordivahendit. Ja loomulikult on suur rõõm ka selle üle, et Kardo sõidab Pyeongchangi,“ lausus Eesti Paralümpiakomitee president Monika Haukanõmm.